Partyverhuur Ede

Partytent verhuur in Ede

Partyverhuur Gelderland is dé plek om een partytent te huren in Ede. Wij verhuren hoogwaardige PVC partytenten van professionele kwaliteit. Wij verhuren diverse formaten tenten voor feesten van 10 tot 100 personen.

Onze partytenten zijn eenvoudig op te zetten en zijn wind en water dicht. De tenten zijn bij slechte weersomstandigheden volledig af te sluiten en te zekeren zodat ze ook bij een flinke windkracht stevig blijven staan.

De tenten zijn zelf te vervoeren en op te zetten maar vanaf de wat grotere partytenten adviseren wij dit door ons team te laten doen. Wij doen de opbouw vakkundig en halen de tent op de gewenste tijd weer bij u op, u geniet van het feest en van onze goede service ;-).


Inrichting van de partytent

Naast onze professionele partytenten hebben wij ook alles om de tent in te richten. Alles voor een geslaagd feest op één adres. Wel zo makkelijk toch?

We leveren statafels en buffettafels met diverse hoezen, klapstoelen, krukken en stevige biertafels. Wij hebben ook diverse soorten verlichting voor een gezellige aankleding, denk hierbij aan feestelijke prikkabels en sfeerverlichting.

U hoeft het niet koud te hebben in onze tenten want we hebben diverse heaters die makkelijk te bedienen en bevestigen zijn.

Wilt u er echt een knalfeest van maken dan moet dit zeker lukken met onze geluidsinstallatie, lichtsets en rookmachines. Zie ook onze diensten voor de samenwerking met diverse artiesten uit de regio van Ede.

Naast inrichting is er ook aan de inwendige mens gedacht. Zo is er een horeca kwaliteit barbecue en koelkast te huur en diverse biertaps met toebehoren voor een lekker getapt biertje.

Hopelijk kunt u op onze website alles vinden wat u nodig heeft. Kunt u iets niet vinden of heeft u bepaalde wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met u mee.